Copenhagen’s maritime spirit meets social dining – aye aye
BOOK
_DSF0082

Menu

Hos aye aye er hvert måltid en hyldest til friske smage og maritime traditioner. Både til frokost og middag er vores menu skabt med fokus på en dynamisk og uformel spiseoplevelse.

Social Dining

Vores køkken bygger på klassiske tilberedningsteknikker inspireret af Sydeuropa, samtidig med at vi har stor respekt for nordiske råvarer. Med fokus på friske skaldyr, kvalitetskød og sæsonens grøntsager lader vi hver ingrediens skinne, og Josper-grillen spiller en central rolle i vores madlavning. Her får saucen lov til at tage sin velfortjente plads i rampelyset – som en essentiel del af retten, der binder smagene sammen og skaber dybde.

Uanset om du kommer for en let bid, en fuldendt spiseoplevelse eller blot et glas vin eller en cocktail, inviterer aye aye dig til at udforske en menu, hvor mad over åben ild og intense middelhavssmage forenes i perfekt harmoni.

Aften menu

Cutlery_Purple_RGB

Snacks

  • Østers
    • 65 “Gillardeau” østers á la bloody mary

      Pimento juice, lime og oliven olie

    • 300 6 østers
    • 600 12 østers
  • 750
    30g Gold caviar

    Kartoffelblinis og crème fraîche

  • 75
    Hvide ansjoser på ristet surdejsbrød

    karamelliserede hvidløg og citron

  • 95
    Marinerede blåmuslinger

    Med sort hvidløgsmayonnaise

  • 125
    Tyndskåret Ibérico skinke
  • 65
    Giardiniera

    Syltet og fermenteret sæsongrønt

  • 95
    Ibérico croquettes

    Gruyère ost og fermenteret tomat dip

  • 55
    aye aye focaccia

    Med pisket dansk smør

  • 55
    Ristede og saltede Marcona-mandler
  • 55
    Picholineoliven i aromatisk olivenolie

aye aye menu

Prøv vores 10-retters delemenu bestående af snacks, mindre retter, frisklavet pasta, en hovedret fra Josper-grillen og dessert. Kombinér den med en af vores 4-glas drikkemenuer.

  • Pris pr. gæst:

    600
    +550 vinmenu 1
    +900 vinmenu 2
    +1500 Fine & Rare
    + 350 alkoholfri drikkemenu

    • Denne menu skal vælges af hele bordet. Tilbydes ikke i en vegansk version.

Mindre retter

  • 195
    Kammusling crudo

    Grøn sellerijuice og chiliolie

  • 145
    Babyknoldselleri fra ‘Sydkysthaven’

    Brunet smør beurre blanc og dukkah

  • 155
    Escabeche

    Makrel, ramsløg og chili

  • 140
    Grillede sardiner

    Kapers- og citronvinaigrette

  • 165
    Grillet pulpo

    Blanquette sauce, pimento og olivenolie

  • 145
    Dansk stracciatella

    Fignebladsolie og grillet kål

  • 125
    Grillet rødbedesalat

    Ristede valnødder og skordalia dressing

  • 155
    Salat af grillet zucchini

    Romesco, pocheret æg og Scamorza
    ostesauce

Lemons_Purple_RGB

Frisk pasta

  • 160
    Casarecce

    Sort peber, pecorino og morkler
    Tilføj friskrevet trøffel (155)

  • 170
    Linguine con gamberoni

    ‘Nduja, rejer og Parmesan

  • 160
    Canestrini al ragú bianco

    Kanin, salsiccia og Parmesan

  • 185
    Ravioli di polenta in Brodo

    Kalve consommé med trøfler og Madeira

Delehovedretter fra Josper-grillen

Alle delehovedretter serveres med
2 sides særligt sammensat af køkkenet.

  • 900
    Hel pighvar grillet på ben

    Med safransauce

  • 850
    Côte de boeuf

    Med sauce Bordelaise

  • 900
    Helstegt lammeryg

    Med lammesky

WineBottle_Purple_RGB

Hovedretter fra Josper-grillen

  • 345
    Gråand tilberedt på benet

    Græskar, grillede klementiner og sauce
    bigarade

  • 310
    Gratineret torsk

    Sauteret savoykål og røget muslingesauce

  • 285
    Grillet dorade

    Frikassé med porrer, romainesalat og dild

  • 325
    Ibérico presa

    Sauteret spinat og béarnaise sauce à la
    Provençale

  • 335
    Oksebavette

    Grillede løg og salsa roja

  • Sides:
    • 85 Siciliansk caponata

      Aubergine, pinjekerner og basilikum

    • 85 Verdure grigliate

      Grillede grøntsager med Scamorza ostesauce

    • 60 Kartofler med citron og oregano

      Kyllingesky og olivenolie

    • 85 aye aye salat

      Myntedressing og ristede pinjekerner

    • 75 Gratineret skalotteløg

      Parmesan, breadcrumbs og oregano

    • 75 Sprøde pommes frites

      Provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise

Lobster_Purple_RGB

Desserter

  • 135
    Panna cotta

    Stjerneanis, Marsala og blåbæris

  • 145
    5 lags kage

    Valrhona Caramelia 36% chokolade,
    blodappelsin, hasselnøddepraliné og
    mælkechokoladesorbet

  • 135
    Udvalg af europæiske oste

    Knækbrød og kompot

  • 155
    Pistacie en surprise

    Italiensk marengs, pistacie is creme og
    yuzu sorbet

  • Scoops af is
    • 75 Belle de Boskoop æblesorbet

      Crème anglais og Calvados sirup

    • 75 Valrhona Jivara 40%

      Mælkechokoladesorbet med friteret
      boghvede og havsalt

    • 75 Mascarpone og straciatella iscreme

      Syltede kirsebær

    • 85 Håndlavede petit fours

      3 stykker fra vores konditor

Frokost menu

Cutlery_RoyalBLue_RGB

Snacks

  • Østers
    • 65 “Gillardeau” østers á la bloody mary

      Pimento juice, lime og oliven olie

    • 300 6 østers
    • 600 12 østers
  • 750
    30g Gold caviar

    Kartoffelblinis og crème fraîche

  • 75
    Hvide ansjoser

    På ristet surdejsbrød, karamelliserede hvidløg og citron

  • 95
    Marinerede blåmuslinger

    Med sort hvidløgsmayonnaise

  • 125
    Tyndskåret Ibérico skinke
  • 65
    Giardiniera

    Syltet og fermenteret sæsongrønt

  • 95
    Ibérico croquettes

    Ibérico croquettes
    Gruyère ost og fermenteret tomat dip

  • 55
    aye aye focaccia

    Med pisked dansk smør

  • 55
    Ristede og saltede Marcona mandler
  • 55
    Picholineoliven i aromatisk olivenolie
  • 85
    Friteret sprød polenta

    Manchego ost og hvidløgspersillemayonnaise

aye aye frokost menu

Prøv vores 4-retters menu med en snack, en mindre ret, en pasta og en dessert. Kombinér den med en af vores 2-glas drikkemenuer. Serveres med aye aye focaccia med pisket dansk smør.

  • Pris pr. gæst:

    350
    + 250 vinmenu
    + 150 alkoholfri drikkemenu

    • Denne menu skal vælges af hele bordet. Denne menu tilbydes ikke i en vegansk version.

Mindre retter

  • 195
    Kammusling crudo

    Grøn sellerijuice og chiliolie

  • 145
    Babyknoldselleri fra ‘Sydkysthaven’

    Brunet smør beurre blanc og dukkah

  • 155
    Escabeche

    Makrel, ramsløg og chili

  • 140
    Grillede sardiner

    Kapersvinaigrette og citron

  • 165
    Grillet pulpo

    Blanquette sauce, pimento og olivenolie

  • 145
    Dansk stracciatella

    Fignebladsolie og grillet kål

  • 125
    Grillet rødbedesalat

    Ristede valnødder og skordalia dressing

  • 155
    Salat af grillet zucchini

    Romesco, pocheret æg og Scamorza
    ostesauce

Lobster_RoyalBlue_RGB

Frisk pasta

  • 160
    Caserecce

    Sort peber, pecorino og morkler
    Tilføj friskrevet trøffel (155)

  • 170
    Linguine con gamberoni

    Nduja, rejer og Parmesan

  • 160
    Canestrini al ragú bianco

    Kanin, salsiccia og Parmesan

Hovedretter fra Josper-grillen

  • 345
    Gråand tilberedt på benet

    Græskar, grillede klementiner og sauce
    bigarade

  • 285
    Grillet dorade

    Frikassé med porrer, romainesalat og dild

  • 375
    Steak au poivre

    Cremet pebersauce og karamelliserede
    skalotteløg

  • 275
    aye aye cheeseburger

    Oksekød, Gammel Knas ost og sprøde pommes frites

  • Sides
    • 85 Siciliansk caponata

      Aubergine, pinjekerner og basilikum

    • 85 Verdure grigliate

      Grillede grøntsager med Scamorza ostesauce

    • 85 Kartofler med citron og oregano

      Kyllingesky og olivenolie

    • 75 aye aye salat

      Myntedressing og ristede pinjekerner

    • 75 Gratineret skalotteløg

      Parmesan, breadcrumbs og oregano

    • 60 Sprøde pommes frites

      Provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise

Lobster_RoyalBlue_RGB

Delehovedretter fra Josper-grillen

Alle delehovedretter serveres med
2 sides særligt sammensat af køkkenet.

  • 900
    Hel pighvar grillet på ben

    Med safransauce

  • 850
    Côte de boeuf

    Med sauce Bordelaise

  • 900
    Helstegt lammeryg

    Med lammesky

Lemons_RoyalBlue_RGB

Desserter

  • 135
    Panna cotta

    Stjerneanis, Marsala og blåbæris

  • 145
    5-lags kage

    Valrhona Caramelia 36% chokolade,
    blodappelsin, hasselnøddepraliné og
    mælkechokoladesorbet

  • 155
    Udvalg af europæiske oste

    Knækbrød og kompot

  • Scoops af is
    • 75 Belle de Boskoop æblesorbet

      Belle de Boskoop æblesorbet
      Crème anglais og Calvados sirup

    • 75 Valrhona Jivara 40%

      Mælkechokoladesorbet med friteret
      boghvede og havsalt

    • 75 Mascarpone og straciatella iscreme

      Syltede kirsebær

    • 85 Håndlavede petit fours

      3 stykker fra vores konditor

Åbningstider

  1. man - tor
  2. fre - lør
  3. søn

Køkkenet lukker kl. 22.00 fra søndag til torsdag og kl. 22:30 fredag og lørdag

Nyhedsbrev

You are now subscribed to our newsletter! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!
ayeaye_Logo_White