Copenhagen’s maritime spirit meets social dining – aye aye
BOOK
_DSF0082

Menu

Hos aye aye er hvert måltid en hyldest til friske smage og maritime traditioner. Både til frokost og middag er vores menu skabt med fokus på en dynamisk og uformel spiseoplevelse.

Social Dining

Vores køkken bygger på klassiske tilberedningsteknikker inspireret af Sydeuropa, samtidig med at vi har stor respekt for nordiske råvarer. Med fokus på friske skaldyr, kvalitetskød og sæsonens grøntsager lader vi hver ingrediens skinne, og Josper-grillen spiller en central rolle i vores madlavning. Her får saucen lov til at tage sin velfortjente plads i rampelyset – som en essentiel del af retten, der binder smagene sammen og skaber dybde.

Uanset om du kommer for en let bid, en fuldendt spiseoplevelse eller blot et glas vin eller en cocktail, inviterer aye aye dig til at udforske en menu, hvor mad over åben ild og intense middelhavssmage forenes i perfekt harmoni.

Aften menu

Cutlery_Purple_RGB

Snacks

  • Østers
    • 65 per piece “Gillardeau” østers

      Med drænet yoghurt og grøn chili

    • 65 per piece “Sentinelle” østers

      Med blodappelsin og estragon

    • 55 per piece Au naturel
    • 300/275 6 østers
    • 600/550 12 østers
  • 650
    30g Gold caviar

    Med kartoffelblinis og crème fraîche

  • 65
    Pissaladière tærte

    Med parmesan og oregano

  • 75
    Konserverede sardiner

    Med ristet surdejsbrød, karamelliserede hvidløg og citron

  • 145
    Taskekrabbe

    Med citron og græsk yoghurt på ristet surdejsbrød

  • 160
    Artiskokhjerter

    I ansjossmør og sprøde brødkrummer

  • 95
    Marinerede blåmuslinger

    Med sort hvidløgsmayonnaise

  • 125
    Tyndskåret Ibérico skinke
  • 115
    Sprøde arancini

    Med oksehale, confiteret citron og hummeremulsion

  • 95
    Sprøde arancini

    Med fennikel, citron og parmesan

  • 75
    Grillet ciabatta

    Med olivenolie, rosmarin og syltet citron

  • 45
    aye aye focaccia

    Med aromatisk smør

  • 55
    Ristede og saltede Marcona-mandler
  • 55
    Picholineoliven i aromatisk olivenolie
  • 60
    Sprøde pommes frites

    Med provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise

aye aye menu

Prøv vores 12-retters delemenu bestående af snacks, mindre retter, frisklavet pasta, en hovedret fra Josper-grillen og dessert. Kombinér den med en af vores 4-glas drikkemenuer.

  • Price pr. gæst:

    550
    + 600 vinmenu
    + 900 opgraderet vinmenu
    + 350 alkoholfri drikkemenu

    • Denne menu skal vælges af hele bordet. Tilbydes ikke i en vegansk version.

Mindre retter

  • 85
    Légumes farcis

    Fyldt courgette med piment og aubergine i filodej med parmesan

  • 170
    Grillet jomfruhummer

    Med aromatisk oksefedt og citron

  • 155
    Helleflynder crudo

    Med grøn chili og basilikumsjuice

  • 185
    Røget kammusling

    Med San Marzano-tomat og figenbladolie

  • 120
    Dansk stracciatella

    Med grillet grønt og ristede pistacienødder

  • 75
    aye aye salat

    Med myntedressing og ristede pinjekerner

  • 125
    Marineret rødbedesalat

    Med ristede valnødder og skordaliadressing

Lemons_Purple_RGB

Frisk pasta

  • 160
    Caserecce

    Med sort peber, pecorino og morkler

  • 150
    Linguine

    Med muslinger, chili og parmesan

  • 165
    Canestrini

    Med salsiccia, piment og persille

  • 175
    Græskarravioli

    Med konserveret tomat, pinjekerner og hummerbisque

Delehovedretter fra Josper grillen

Alle retter serveres med aye aye salat og sprøde pommes frites.

  • 800
    Pighvar grillet på ben

    Med vin blanc sauce med basilikum

  • 650
    Ibérico presa

    Med sauce Choron

  • 700
    Côte de boeuf

    Med sauce Bordelaise

  • 500
    Oksebavette

    Med salsa verde

WineBottle_Purple_RGB

Hovedretter

  • 365
    Poussin grillé à la diable

    Med padrons og cremet sennepssauce

  • 285
    Grillet sandart

    Med spinat, pistou og sauce Matelote

  • 275
    Grillet dorade

    Med sautérede porrer og safransauce

  • 290
    Farseret lam

    Med braiserede Puy linser, piment, ventrèche og lammejus

  • 285
    Oksebavette

    Med haricots verts og salsa verde

Lobster_Purple_RGB

Desserter

  • 125
    Ananas

    Med sort peber, hvid chokolade og basilikumgranité

  • 125
    5 lags kage

    med chokolade, yuzy og pistacieis

  • 155
    Udvalg af europæiske oste

    Med kiks og kompot

  • Scoops af is
    • 75 Manjari 64% chokoladesorbet

      Med ristede pistacienødder, havsalt og olivenolie

    • 75 Bergamottesorbet

      Med muskatnød og bourbon whisky

    • 75 Espressois

      Med calamansi og kakaonibs

    • 85 Håndlavede petit fours

      3 stykker fra vores konditor

Frokost menu

Cutlery_RoyalBLue_RGB

Snacks

  • Østers
    • 65 per piece “Gillardeau” østers

      Med drænet yoghurt og grøn chili

    • 65 per piece “Sentinelle” østers

      Med blodappelsin og estragon

    • 55 per piece Au naturel
    • 300/275 6 østers
    • 600/550 12 østers
  • 650
    30g Gold caviar

    Med kartoffelblinis og crème fraîche

  • 75
    Konserverede sardiner

    Med ristet surdejsbrød, karamelliserede hvidløg og citron

  • 95
    Marinerede blåmuslinger

    Med sort hvidløgsmayonnaise

  • 125
    Tyndskåret Ibérico skinke
  • 115
    Sprøde arancini

    Med oksehale, confiteret citron og hummer emulsion

  • 95
    Sprøde arancini

    Med fennikel, citron og parmesan

  • 55
    Ristede og saltede Marcona mandler
  • 55
    Picholineoliven i aromatisk olivenolie
  • 45
    aye aye focaccia

    Med aromatisk smør

  • 60
    Sprøde pommes frites

    Med provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise

aye aye frokost menu

Prøv vores 4-retters menu med en snack, en mindre ret, en pasta og en dessert. Kombinér den med en af vores 2-glas drikkemenuer.

  • Price pr. gæst:

    350
    + 250 vinmenu
    + 150 alkoholfri drikkemenu

    • Denne menu skal vælges af hele bordet. Denne menu tilbydes ikke i en vegansk version.

Mindre retter

  • 85
    Légumes farcis

    Fyldt courgette med piment og aubergine i filodej med parmesan

  • 170
    Grillet jomfruhummer

    Med aromatisk oksefedt og citron

  • 155
    Helleflynder crudo

    Med grøn chili og basilikumsjuice

  • 120
    Dansk stracciatella

    Med grillet grønt og ristede pistacienødder

  • 75
    aye aye salat

    Med myntedressing og ristede pinjekerner

  • 125
    Marineret rødbedesalat

    Med ristede valnødder og skordaliadressing

Lobster_RoyalBlue_RGB
CocktailGlass_RoyalBlue_RGB

Hovedretter

Tilgængeligt indtil 17:30

  • 365
    Poussin grillé à la diable

    Med padrons og cremet sennepssauce

  • 265
    Grillet dorade

    Med sautérede porrer og safransauce

  • 250
    aye aye cheeseburger

    Med oksekød, Gammel Knas ost og sprøde pommes frites

  • 365
    Ribeye

    Med haricots verts, syltede tomater og sauce Choron

Lobster_RoyalBlue_RGB

Frisk pasta

  • 160
    Caserecce

    Med sort peber, pecorino og morkler

  • 150
    Linguine

    Med muslinger, chili og parmesan

  • 165
    Canestrini

    Med salsiccia, piment og persille

Lemons_RoyalBlue_RGB

Desserter

  • 125
    5 lags kage

    Med chokolade, yuzu og pistacieis

  • 155
    Udvalg af europæiske oste

    Med kiks og kompot

  • Scoops af is
    • 75 Manjari 64% chokoladesorbet

      Med ristede pistacienødder, havsalt og olivenolie

    • 75 Bergamottesorbet

      Med muskatnød og bourbon whisky

    • 75 Espressois

      Med calamansi og kakaonibs

    • 85 Håndlavede petit fours

      3 stykker fra vores konditor

Åbningstider

  1. man - tor
  2. fre - lør
  3. søn

Køkkenet lukker kl. 22.00 alle ugens dage

Nyhedsbrev

You are now subscribed to our newsletter! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!
ayeaye_Logo_White