
Menu
Hos aye aye er hvert måltid en hyldest til friske smage og maritime traditioner. Både til frokost og middag er vores menu skabt med fokus på en dynamisk og uformel spiseoplevelse.
Social Dining
Vores køkken bygger på klassiske tilberedningsteknikker inspireret af Sydeuropa, samtidig med at vi har stor respekt for nordiske råvarer. Med fokus på friske skaldyr, kvalitetskød og sæsonens grøntsager lader vi hver ingrediens skinne, og Josper-grillen spiller en central rolle i vores madlavning. Her får saucen lov til at tage sin velfortjente plads i rampelyset – som en essentiel del af retten, der binder smagene sammen og skaber dybde.
Uanset om du kommer for en let bid, en fuldendt spiseoplevelse eller blot et glas vin eller en cocktail, inviterer aye aye dig til at udforske en menu, hvor mad over åben ild og intense middelhavssmage forenes i perfekt harmoni.
Aften menu

Snacks
-
Østers
-
65 “Gillardeau” østers á la bloody mary
Med pimento juice, lime og olivenolie
-
300 6 østers
-
600 12 østers
-
-
750
30g Gold caviar
Med kartoffelblinis og crème fraîche
-
75
Hvide ansjoser
På ristet surdejsbrød, karamelliserede hvidløg og citron
-
145
Taskekrabbe
Med citron og græsk yoghurt på ristet surdejsbrød
-
160
Artiskokhjerter
I ansjossmør og sprøde brødkrummer
-
95
Marinerede blåmuslinger
Med sort hvidløgsmayonnaise
-
125
Tyndskåret Ibérico skinke
-
125
Grillet blæksprutte
Med siciliansk barbecue og sprøde brødkrummer
-
115
Sprøde arancini
Med oksehale, confiteret citron og hummeremulsion
-
55
aye aye focaccia
Med pisket dansk smør
-
55
Ristede og saltede Marcona-mandler
-
55
Picholineoliven i aromatisk olivenolie
-
60
Sprøde pommes frites
Med provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise
aye aye menu
Prøv vores 10-retters delemenu bestående af snacks, mindre retter, frisklavet pasta, en hovedret fra Josper-grillen og dessert. Kombinér den med en af vores 4-glas drikkemenuer.
-
Pris pr. gæst:
600
+550 vinmenu 1
+900 vinmenu 2
+ 350 alkoholfri drikkemenu-
Denne menu skal vælges af hele bordet. Tilbydes ikke i en vegansk version.
-
Mindre retter
-
190
Grillet jomfruhummer
Med aromatisk oksefedt og citron
-
155
Helleflynder crudo
Med vandmelon vinaigrette og rosépeber
-
135
Dansk stracciatella
Med friske ærter og ramsløgsolie
-
110
Salat af grillet zucchini
Med Romesco, pocheret æg og høost
-
155
Heirloom tomater i forskellige konsistenser
Med tomatvinaigrette, safran og basilikum

Frisk pasta
-
160
Caserecce
Med sort peber, pecorino og morkler
-
150
Linguine
Med muslinger, chili og parmesan
-
165
Canestrini
Med ramsløg, pistacie og hø-ostesauce
-
185
Kartoffelravioli
Med konserveret tomat, oregano og hummerbisque
Delehovedretter fra Josper grillen
Alle retter serveres med aye aye salat og sprøde pommes frites.
-
900
Pighvar grillet på ben
Med safransauce
-
800
Côte de boeuf
Med sauce Bordelaise
-
mp
Grillet hel hummer
Med hummer glace og sicilianske citroner

Hovedretter fra Josper-grillen
-
365
Poussin
Med grillet padrons og kyllingejus med grillet citron og oregano
-
295
Grillet sandart
Med spinat, pistou og sauce Matelote
-
285
Grillet dorade
Med glaserede nye løg og safransauce
-
320
Lam
Med sommer cassoulet, ventrèche og lamme jus
-
310
Oksebavette
Med haricots verts og salsa verde
-
Sides
-
85 Farseret zucchini
Fyldt med piment og sorte oliven
-
85 Sprød aubergine
I filodej med parmesan og salvie
-
85 Verdure grigliate
Grillede grøntsager med Scamorza ostesauce
-
75 aye aye salat
Med myntedressing og ristede pinjekerner
-
60 Sprøde pommes frites
Med provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise
-

Desserter
-
135
Melon og mynte
Med hvid chokolade
-
135
5 lags kage
med chokolade, yuzu og pistacieis
-
155
Udvalg af europæiske oste
Med kiks og kompot
-
Scoops af is
-
75 Manjari 64% chokoladesorbet
Med ristede pistacienødder, havsalt og olivenolie
-
75 Bergamottesorbet
Med muskatnød og bourbon whisky
-
75 Espressois
Med calamansi og kakaonibs
-
85 Håndlavede petit fours
3 stykker fra vores konditor
-
Frokost menu

Snacks
-
Østers
-
65 “Gillardeau” østers á la bloody mary
Med pimento juice, lime og oliven olie
-
300 6 østers
-
600 12 østers
-
-
750
30g Gold caviar
Med kartoffelblinis og crème fraîche
-
75
Hvide ansjoser
På ristet surdejsbrød, karamelliserede hvidløg og citron
-
145
Taskekrabbe
Med citron og græsk yoghurt på ristet surdejsbrød
-
160
Artiskokhjerter
I ansjossmør og sprøde brødkrummer
-
95
Marinerede blåmuslinger
Med sort hvidløgsmayonnaise
-
125
Tyndskåret Ibérico skinke
-
125
Grillet blæksprutte
Med siciliansk barbecue og sprøde brødkrummer
-
115
Sprøde arancini
Med oksehale, confiteret citron og hummer emulsion
-
55
aye aye focaccia
Med pisked dansk smør
-
55
Ristede og saltede Marcona mandler
-
55
Picholineoliven i aromatisk olivenolie
-
60
Sprøde pommes frites
Med provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise
aye aye frokost menu
Prøv vores 4-retters menu med en snack, en mindre ret, en pasta og en dessert. Kombinér den med en af vores 2-glas drikkemenuer.
-
Pris pr. gæst:
350
+ 250 vinmenu
+ 150 alkoholfri drikkemenu-
Denne menu skal vælges af hele bordet. Denne menu tilbydes ikke i en vegansk version.
-
Mindre retter
-
155
Helleflynder crudo
Med vandmelon vinaigrette og rosépeber
-
190
Grillet jomfruhummer
Med aromatisk oksefedt og citron
-
135
Dansk stracciatella
Med friske ærter og ramsløgsolie
-
110
Heirloom tomater i forskellige konsistenser
Med tomatvinaigrette, safran og basilikum
-
155
Salat af grillet zucchini
Med Romesco, pocheret æg og høost

Frisk pasta
-
160
Caserecce
Med sort peber, pecorino og morkler
-
150
Linguine
Med muslinger, chili og parmesan
-
165
Canestrini
Med ramsløg, pistacie og hø-ostesauce
Hovedretter fra Josper-grillen
-
275
aye aye cheeseburger
Med oksekød, Gammel Knas ost og sprøde pommes frites
-
365
Ribeye
Med haricots verts, syltede tomater og jus
-
365
Poussin
Med grillet padrons og kyllingejus med grillet citron og oregano
-
285
Grillet dorade
Med glaserede nye løg og safransauce
-
Sides
-
85 Farseret zucchini
Fyldt med piment og sorte oliven
-
85 Sprød aubergine
I filodej med parmesan og salvie
-
85 Verdure grigliate
Grillede grøntsager med Scamorza ostesauce
-
75 aye aye salat
Med myntedressing og ristede pinjekerner
-
60 Sprøde pommes frites
Med provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise
-

Delehovedretter fra Josper grillen
Alle retter serveres med aye aye salat og sprøde pommes frites.
-
900
Pighvar grillet på ben
Med safransauce
-
800
Côte de boeuf
Med sauce Bordelaise
-
mp
Grillet hel hummer
Med hummer glace og sicilianske citroner

Desserter
-
135
5 lags kage
Med chokolade, yuzu og pistacieis
-
155
Udvalg af europæiske oste
Med kiks og kompot
-
Scoops af is
-
75 Manjari 64% chokoladesorbet
Med ristede pistacienødder, havsalt og olivenolie
-
75 Bergamottesorbet
Med muskatnød og bourbon whisky
-
75 Espressois
Med calamansi og kakaonibs
-
85 Håndlavede petit fours
3 stykker fra vores konditor
-
Kontakt
- Telefon +45 33 74 14 44
- E-mail hallo@restaurantayeaye.dk
- Adresse Toldbodgade 24 – 28 1253 København
Åbningstider
- man - tor
- fre - lør
- søn
Køkkenet lukker kl. 22.00 alle ugens dage