Copenhagen’s maritime spirit meets social dining – aye aye
BOOK
_DSF0082

Menu

Hos aye aye er hvert måltid en hyldest til friske smage og maritime traditioner. Både til frokost og middag er vores menu skabt med fokus på en dynamisk og uformel spiseoplevelse.

Social Dining

Vores køkken bygger på klassiske tilberedningsteknikker inspireret af Sydeuropa, samtidig med at vi har stor respekt for nordiske råvarer. Med fokus på friske skaldyr, kvalitetskød og sæsonens grøntsager lader vi hver ingrediens skinne, og Josper-grillen spiller en central rolle i vores madlavning. Her får saucen lov til at tage sin velfortjente plads i rampelyset – som en essentiel del af retten, der binder smagene sammen og skaber dybde.

Uanset om du kommer for en let bid, en fuldendt spiseoplevelse eller blot et glas vin eller en cocktail, inviterer aye aye dig til at udforske en menu, hvor mad over åben ild og intense middelhavssmage forenes i perfekt harmoni.

Aften menu

Cutlery_Purple_RGB

Snacks

  • Østers
    • 65 “Gillardeau” østers á la bloody mary

      Med pimento juice, lime og olivenolie

    • 300 6 østers
    • 600 12 østers
  • 750
    30g Gold caviar

    Med kartoffelblinis og crème fraîche

  • 75
    Hvide ansjoser

    På ristet surdejsbrød, karamelliserede hvidløg og citron

  • 145
    Taskekrabbe

    Med citron og græsk yoghurt på ristet surdejsbrød

  • 160
    Artiskokhjerter

    I ansjossmør og sprøde brødkrummer

  • 95
    Marinerede blåmuslinger

    Med sort hvidløgsmayonnaise

  • 125
    Tyndskåret Ibérico skinke
  • 125
    Grillet blæksprutte

    Med siciliansk barbecue og sprøde brødkrummer

  • 115
    Sprøde arancini

    Med oksehale, confiteret citron og hummeremulsion

  • 55
    aye aye focaccia

    Med pisket dansk smør

  • 55
    Ristede og saltede Marcona-mandler
  • 55
    Picholineoliven i aromatisk olivenolie
  • 60
    Sprøde pommes frites

    Med provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise

aye aye menu

Prøv vores 10-retters delemenu bestående af snacks, mindre retter, frisklavet pasta, en hovedret fra Josper-grillen og dessert. Kombinér den med en af vores 4-glas drikkemenuer.

  • Pris pr. gæst:

    600
    +550 vinmenu 1
    +900 vinmenu 2
    + 350 alkoholfri drikkemenu

    • Denne menu skal vælges af hele bordet. Tilbydes ikke i en vegansk version.

Mindre retter

  • 190
    Grillet jomfruhummer

    Med aromatisk oksefedt og citron

  • 155
    Helleflynder crudo

    Med vandmelon vinaigrette og rosépeber

  • 135
    Dansk stracciatella

    Med friske ærter og ramsløgsolie

  • 110
    Salat af grillet zucchini

    Med Romesco, pocheret æg og høost

  • 155
    Heirloom tomater i forskellige konsistenser

    Med tomatvinaigrette, safran og basilikum

Lemons_Purple_RGB

Frisk pasta

  • 160
    Caserecce

    Med sort peber, pecorino og morkler

  • 150
    Linguine

    Med muslinger, chili og parmesan

  • 165
    Canestrini

    Med ramsløg, pistacie og hø-ostesauce

  • 185
    Kartoffelravioli

    Med konserveret tomat, oregano og hummerbisque

Delehovedretter fra Josper grillen

Alle retter serveres med aye aye salat og sprøde pommes frites.

  • 900
    Pighvar grillet på ben

    Med safransauce

  • 800
    Côte de boeuf

    Med sauce Bordelaise

  • mp
    Grillet hel hummer

    Med hummer glace og sicilianske citroner

WineBottle_Purple_RGB

Hovedretter fra Josper-grillen

  • 365
    Poussin

    Med grillet padrons og kyllingejus med grillet citron og oregano

  • 295
    Grillet sandart

    Med spinat, pistou og sauce Matelote

  • 285
    Grillet dorade

    Med glaserede nye løg og safransauce

  • 320
    Lam

    Med sommer cassoulet, ventrèche og lamme jus

  • 310
    Oksebavette

    Med haricots verts og salsa verde

  • Sides
    • 85 Farseret zucchini

      Fyldt med piment og sorte oliven

    • 85 Sprød aubergine

      I filodej med parmesan og salvie

    • 85 Verdure grigliate

      Grillede grøntsager med Scamorza ostesauce

    • 75 aye aye salat

      Med myntedressing og ristede pinjekerner

    • 60 Sprøde pommes frites

      Med provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise

Lobster_Purple_RGB

Desserter

  • 135
    Melon og mynte

    Med hvid chokolade

  • 135
    5 lags kage

    med chokolade, yuzu og pistacieis

  • 155
    Udvalg af europæiske oste

    Med kiks og kompot

  • Scoops af is
    • 75 Manjari 64% chokoladesorbet

      Med ristede pistacienødder, havsalt og olivenolie

    • 75 Bergamottesorbet

      Med muskatnød og bourbon whisky

    • 75 Espressois

      Med calamansi og kakaonibs

    • 85 Håndlavede petit fours

      3 stykker fra vores konditor

Frokost menu

Cutlery_RoyalBLue_RGB

Snacks

  • Østers
    • 65 “Gillardeau” østers á la bloody mary

      Med pimento juice, lime og oliven olie

    • 300 6 østers
    • 600 12 østers
  • 750
    30g Gold caviar

    Med kartoffelblinis og crème fraîche

  • 75
    Hvide ansjoser

    På ristet surdejsbrød, karamelliserede hvidløg og citron

  • 145
    Taskekrabbe

    Med citron og græsk yoghurt på ristet surdejsbrød

  • 160
    Artiskokhjerter

    I ansjossmør og sprøde brødkrummer

  • 95
    Marinerede blåmuslinger

    Med sort hvidløgsmayonnaise

  • 125
    Tyndskåret Ibérico skinke
  • 125
    Grillet blæksprutte

    Med siciliansk barbecue og sprøde brødkrummer

  • 115
    Sprøde arancini

    Med oksehale, confiteret citron og hummer emulsion

  • 55
    aye aye focaccia

    Med pisked dansk smør

  • 55
    Ristede og saltede Marcona mandler
  • 55
    Picholineoliven i aromatisk olivenolie
  • 60
    Sprøde pommes frites

    Med provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise

aye aye frokost menu

Prøv vores 4-retters menu med en snack, en mindre ret, en pasta og en dessert. Kombinér den med en af vores 2-glas drikkemenuer.

  • Pris pr. gæst:

    350
    + 250 vinmenu
    + 150 alkoholfri drikkemenu

    • Denne menu skal vælges af hele bordet. Denne menu tilbydes ikke i en vegansk version.

Mindre retter

  • 155
    Helleflynder crudo

    Med vandmelon vinaigrette og rosépeber

  • 190
    Grillet jomfruhummer

    Med aromatisk oksefedt og citron

  • 135
    Dansk stracciatella

    Med friske ærter og ramsløgsolie

  • 110
    Heirloom tomater i forskellige konsistenser

    Med tomatvinaigrette, safran og basilikum

  • 155
    Salat af grillet zucchini

    Med Romesco, pocheret æg og høost

Lobster_RoyalBlue_RGB

Frisk pasta

  • 160
    Caserecce

    Med sort peber, pecorino og morkler

  • 150
    Linguine

    Med muslinger, chili og parmesan

  • 165
    Canestrini

    Med ramsløg, pistacie og hø-ostesauce

Hovedretter fra Josper-grillen

  • 275
    aye aye cheeseburger

    Med oksekød, Gammel Knas ost og sprøde pommes frites

  • 365
    Ribeye

    Med haricots verts, syltede tomater og jus

  • 365
    Poussin

    Med grillet padrons og kyllingejus med grillet citron og oregano

  • 285
    Grillet dorade

    Med glaserede nye løg og safransauce

  • Sides
    • 85 Farseret zucchini

      Fyldt med piment og sorte oliven

    • 85 Sprød aubergine

      I filodej med parmesan og salvie

    • 85 Verdure grigliate

      Grillede grøntsager med Scamorza ostesauce

    • 75 aye aye salat

      Med myntedressing og ristede pinjekerner

    • 60 Sprøde pommes frites

      Med provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise

Lobster_RoyalBlue_RGB

Delehovedretter fra Josper grillen

Alle retter serveres med aye aye salat og sprøde pommes frites.

  • 900
    Pighvar grillet på ben

    Med safransauce

  • 800
    Côte de boeuf

    Med sauce Bordelaise

  • mp
    Grillet hel hummer

    Med hummer glace og sicilianske citroner

Lemons_RoyalBlue_RGB

Desserter

  • 135
    5 lags kage

    Med chokolade, yuzu og pistacieis

  • 155
    Udvalg af europæiske oste

    Med kiks og kompot

  • Scoops af is
    • 75 Manjari 64% chokoladesorbet

      Med ristede pistacienødder, havsalt og olivenolie

    • 75 Bergamottesorbet

      Med muskatnød og bourbon whisky

    • 75 Espressois

      Med calamansi og kakaonibs

    • 85 Håndlavede petit fours

      3 stykker fra vores konditor

Åbningstider

  1. man - tor
  2. fre - lør
  3. søn

Køkkenet lukker kl. 22.00 alle ugens dage

Nyhedsbrev

You are now subscribed to our newsletter! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!
ayeaye_Logo_White