
Menu
Hos aye aye er hvert måltid en hyldest til friske smage og maritime traditioner. Både til frokost og middag er vores menu skabt med fokus på en dynamisk og uformel spiseoplevelse.
Social Dining
Vores køkken bygger på klassiske tilberedningsteknikker inspireret af Sydeuropa, samtidig med at vi har stor respekt for nordiske råvarer. Med fokus på friske skaldyr, kvalitetskød og sæsonens grøntsager lader vi hver ingrediens skinne, og Josper-grillen spiller en central rolle i vores madlavning. Her får saucen lov til at tage sin velfortjente plads i rampelyset – som en essentiel del af retten, der binder smagene sammen og skaber dybde.
Uanset om du kommer for en let bid, en fuldendt spiseoplevelse eller blot et glas vin eller en cocktail, inviterer aye aye dig til at udforske en menu, hvor mad over åben ild og intense middelhavssmage forenes i perfekt harmoni.
Aften menu

Snacks
-
Østers
-
65 per piece “Gillardeau” østers
Med drænet yoghurt og grøn chili
-
65 per piece “Sentinelle” østers
Med blodappelsin og estragon
-
55 per piece Au naturel
-
300/275 6 østers
-
600/550 12 østers
-
-
650
30g Gold caviar
Med kartoffelblinis og crème fraîche
-
65
Pissaladière tærte
Med parmesan og oregano
-
75
Konserverede sardiner
Med ristet surdejsbrød, karamelliserede hvidløg og citron
-
145
Taskekrabbe
Med citron og græsk yoghurt på ristet surdejsbrød
-
160
Artiskokhjerter
I ansjossmør og sprøde brødkrummer
-
95
Marinerede blåmuslinger
Med sort hvidløgsmayonnaise
-
125
Tyndskåret Ibérico skinke
-
115
Sprøde arancini
Med oksehale, confiteret citron og hummeremulsion
-
95
Sprøde arancini
Med fennikel, citron og parmesan
-
75
Grillet ciabatta
Med olivenolie, rosmarin og syltet citron
-
45
aye aye focaccia
Med aromatisk smør
-
55
Ristede og saltede Marcona-mandler
-
55
Picholineoliven i aromatisk olivenolie
-
60
Sprøde pommes frites
Med provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise
aye aye menu
Prøv vores 12-retters delemenu bestående af snacks, mindre retter, frisklavet pasta, en hovedret fra Josper-grillen og dessert. Kombinér den med en af vores 4-glas drikkemenuer.
-
Price pr. gæst:
550
+ 600 vinmenu
+ 900 opgraderet vinmenu
+ 350 alkoholfri drikkemenu-
Denne menu skal vælges af hele bordet. Tilbydes ikke i en vegansk version.
-
Mindre retter
-
85
Légumes farcis
Fyldt courgette med piment og aubergine i filodej med parmesan
-
170
Grillet jomfruhummer
Med aromatisk oksefedt og citron
-
155
Helleflynder crudo
Med grøn chili og basilikumsjuice
-
185
Røget kammusling
Med San Marzano-tomat og figenbladolie
-
120
Dansk stracciatella
Med grillet grønt og ristede pistacienødder
-
75
aye aye salat
Med myntedressing og ristede pinjekerner
-
125
Marineret rødbedesalat
Med ristede valnødder og skordaliadressing

Frisk pasta
-
160
Caserecce
Med sort peber, pecorino og morkler
-
150
Linguine
Med muslinger, chili og parmesan
-
165
Canestrini
Med salsiccia, piment og persille
-
175
Græskarravioli
Med konserveret tomat, pinjekerner og hummerbisque
Delehovedretter fra Josper grillen
Alle retter serveres med aye aye salat og sprøde pommes frites.
-
800
Pighvar grillet på ben
Med vin blanc sauce med basilikum
-
650
Ibérico presa
Med sauce Choron
-
700
Côte de boeuf
Med sauce Bordelaise
-
500
Oksebavette
Med salsa verde

Hovedretter
-
365
Poussin grillé à la diable
Med padrons og cremet sennepssauce
-
285
Grillet sandart
Med spinat, pistou og sauce Matelote
-
275
Grillet dorade
Med sautérede porrer og safransauce
-
290
Farseret lam
Med braiserede Puy linser, piment, ventrèche og lammejus
-
285
Oksebavette
Med haricots verts og salsa verde

Desserter
-
125
Ananas
Med sort peber, hvid chokolade og basilikumgranité
-
125
5 lags kage
med chokolade, yuzy og pistacieis
-
155
Udvalg af europæiske oste
Med kiks og kompot
-
Scoops af is
-
75 Manjari 64% chokoladesorbet
Med ristede pistacienødder, havsalt og olivenolie
-
75 Bergamottesorbet
Med muskatnød og bourbon whisky
-
75 Espressois
Med calamansi og kakaonibs
-
85 Håndlavede petit fours
3 stykker fra vores konditor
-
Frokost menu

Snacks
-
Østers
-
65 per piece “Gillardeau” østers
Med drænet yoghurt og grøn chili
-
65 per piece “Sentinelle” østers
Med blodappelsin og estragon
-
55 per piece Au naturel
-
300/275 6 østers
-
600/550 12 østers
-
-
650
30g Gold caviar
Med kartoffelblinis og crème fraîche
-
75
Konserverede sardiner
Med ristet surdejsbrød, karamelliserede hvidløg og citron
-
95
Marinerede blåmuslinger
Med sort hvidløgsmayonnaise
-
125
Tyndskåret Ibérico skinke
-
115
Sprøde arancini
Med oksehale, confiteret citron og hummer emulsion
-
95
Sprøde arancini
Med fennikel, citron og parmesan
-
55
Ristede og saltede Marcona mandler
-
55
Picholineoliven i aromatisk olivenolie
-
45
aye aye focaccia
Med aromatisk smør
-
60
Sprøde pommes frites
Med provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise
aye aye frokost menu
Prøv vores 4-retters menu med en snack, en mindre ret, en pasta og en dessert. Kombinér den med en af vores 2-glas drikkemenuer.
-
Price pr. gæst:
350
+ 250 vinmenu
+ 150 alkoholfri drikkemenu-
Denne menu skal vælges af hele bordet. Denne menu tilbydes ikke i en vegansk version.
-
Mindre retter
-
85
Légumes farcis
Fyldt courgette med piment og aubergine i filodej med parmesan
-
170
Grillet jomfruhummer
Med aromatisk oksefedt og citron
-
155
Helleflynder crudo
Med grøn chili og basilikumsjuice
-
120
Dansk stracciatella
Med grillet grønt og ristede pistacienødder
-
75
aye aye salat
Med myntedressing og ristede pinjekerner
-
125
Marineret rødbedesalat
Med ristede valnødder og skordaliadressing


Hovedretter
Tilgængeligt indtil 17:30
-
365
Poussin grillé à la diable
Med padrons og cremet sennepssauce
-
265
Grillet dorade
Med sautérede porrer og safransauce
-
250
aye aye cheeseburger
Med oksekød, Gammel Knas ost og sprøde pommes frites
-
365
Ribeye
Med haricots verts, syltede tomater og sauce Choron

Frisk pasta
-
160
Caserecce
Med sort peber, pecorino og morkler
-
150
Linguine
Med muslinger, chili og parmesan
-
165
Canestrini
Med salsiccia, piment og persille

Desserter
-
125
5 lags kage
Med chokolade, yuzu og pistacieis
-
155
Udvalg af europæiske oste
Med kiks og kompot
-
Scoops af is
-
75 Manjari 64% chokoladesorbet
Med ristede pistacienødder, havsalt og olivenolie
-
75 Bergamottesorbet
Med muskatnød og bourbon whisky
-
75 Espressois
Med calamansi og kakaonibs
-
85 Håndlavede petit fours
3 stykker fra vores konditor
-
Kontakt
- Telefon +45 33 74 14 44
- E-mail hallo@restaurantayeaye.dk
- Adresse Toldbodgade 24 – 28 1253 København
Åbningstider
- man - tor
- fre - lør
- søn
Køkkenet lukker kl. 22.00 alle ugens dage