Menu
Hos aye aye er hvert måltid en hyldest til friske smage og maritime traditioner. Både til frokost og middag er vores menu skabt med fokus på en dynamisk og uformel spiseoplevelse.
Social Dining
Vores køkken bygger på klassiske tilberedningsteknikker inspireret af Sydeuropa, samtidig med at vi har stor respekt for nordiske råvarer. Med fokus på friske skaldyr, kvalitetskød og sæsonens grøntsager lader vi hver ingrediens skinne, og Josper-grillen spiller en central rolle i vores madlavning. Her får saucen lov til at tage sin velfortjente plads i rampelyset – som en essentiel del af retten, der binder smagene sammen og skaber dybde.
Uanset om du kommer for en let bid, en fuldendt spiseoplevelse eller blot et glas vin eller en cocktail, inviterer aye aye dig til at udforske en menu, hvor mad over åben ild og intense middelhavssmage forenes i perfekt harmoni.
Aften menu
Snacks
-
Østers
-
65 “Gillardeau” østers á la bloody mary
Pimento juice, lime og oliven olie
-
300 6 østers
-
600 12 østers
-
-
750
30g Gold caviar
Kartoffelblinis og crème fraîche
-
75
Hvide ansjoser på ristet surdejsbrød
karamelliserede hvidløg og citron
-
95
Marinerede blåmuslinger
Med sort hvidløgsmayonnaise
-
125
Tyndskåret Ibérico skinke
-
65
Giardiniera
Syltet og fermenteret sæsongrønt
-
95
Ibérico croquettes
Gruyère ost og fermenteret tomat dip
-
55
aye aye focaccia
Med pisket dansk smør
-
55
Ristede og saltede Marcona-mandler
-
55
Picholineoliven i aromatisk olivenolie
aye aye menu
Prøv vores 10-retters delemenu bestående af snacks, mindre retter, frisklavet pasta, en hovedret fra Josper-grillen og dessert. Kombinér den med en af vores 4-glas drikkemenuer.
-
Pris pr. gæst:
600
+550 vinmenu 1
+900 vinmenu 2
+1500 Fine & Rare
+ 350 alkoholfri drikkemenu-
Denne menu skal vælges af hele bordet. Tilbydes ikke i en vegansk version.
-
Mindre retter
-
195
Kammusling crudo
Grøn sellerijuice og chiliolie
-
145
Babyknoldselleri fra ‘Sydkysthaven’
Brunet smør beurre blanc og dukkah
-
155
Escabeche
Makrel, ramsløg og chili
-
140
Grillede sardiner
Kapers- og citronvinaigrette
-
165
Grillet pulpo
Blanquette sauce, pimento og olivenolie
-
145
Dansk stracciatella
Fignebladsolie og grillet kål
-
125
Grillet rødbedesalat
Ristede valnødder og skordalia dressing
-
155
Salat af grillet zucchini
Romesco, pocheret æg og Scamorza
ostesauce
Frisk pasta
-
160
Casarecce
Sort peber, pecorino og morkler
Tilføj friskrevet trøffel (155) -
170
Linguine con gamberoni
‘Nduja, rejer og Parmesan
-
160
Canestrini al ragú bianco
Kanin, salsiccia og Parmesan
-
185
Ravioli di polenta in Brodo
Kalve consommé med trøfler og Madeira
Delehovedretter fra Josper-grillen
Alle delehovedretter serveres med
2 sides særligt sammensat af køkkenet.
-
900
Hel pighvar grillet på ben
Med safransauce
-
850
Côte de boeuf
Med sauce Bordelaise
-
900
Helstegt lammeryg
Med lammesky
Hovedretter fra Josper-grillen
-
345
Gråand tilberedt på benet
Græskar, grillede klementiner og sauce
bigarade -
310
Gratineret torsk
Sauteret savoykål og røget muslingesauce
-
285
Grillet dorade
Frikassé med porrer, romainesalat og dild
-
325
Ibérico presa
Sauteret spinat og béarnaise sauce à la
Provençale -
335
Oksebavette
Grillede løg og salsa roja
-
Sides:
-
85 Siciliansk caponata
Aubergine, pinjekerner og basilikum
-
85 Verdure grigliate
Grillede grøntsager med Scamorza ostesauce
-
60 Kartofler med citron og oregano
Kyllingesky og olivenolie
-
85 aye aye salat
Myntedressing og ristede pinjekerner
-
75 Gratineret skalotteløg
Parmesan, breadcrumbs og oregano
-
75 Sprøde pommes frites
Provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise
-
Desserter
-
135
Panna cotta
Stjerneanis, Marsala og blåbæris
-
145
5 lags kage
Valrhona Caramelia 36% chokolade,
blodappelsin, hasselnøddepraliné og
mælkechokoladesorbet -
135
Udvalg af europæiske oste
Knækbrød og kompot
-
155
Pistacie en surprise
Italiensk marengs, pistacie is creme og
yuzu sorbet -
Scoops af is
-
75 Belle de Boskoop æblesorbet
Crème anglais og Calvados sirup
-
75 Valrhona Jivara 40%
Mælkechokoladesorbet med friteret
boghvede og havsalt
-
75 Mascarpone og straciatella iscreme
Syltede kirsebær
-
85 Håndlavede petit fours
3 stykker fra vores konditor
-
Frokost menu
Snacks
-
Østers
-
65 “Gillardeau” østers á la bloody mary
Pimento juice, lime og oliven olie
-
300 6 østers
-
600 12 østers
-
-
750
30g Gold caviar
Kartoffelblinis og crème fraîche
-
75
Hvide ansjoser
På ristet surdejsbrød, karamelliserede hvidløg og citron
-
95
Marinerede blåmuslinger
Med sort hvidløgsmayonnaise
-
125
Tyndskåret Ibérico skinke
-
65
Giardiniera
Syltet og fermenteret sæsongrønt
-
95
Ibérico croquettes
Ibérico croquettes
Gruyère ost og fermenteret tomat dip -
55
aye aye focaccia
Med pisked dansk smør
-
55
Ristede og saltede Marcona mandler
-
55
Picholineoliven i aromatisk olivenolie
-
85
Friteret sprød polenta
Manchego ost og hvidløgspersillemayonnaise
aye aye frokost menu
Prøv vores 4-retters menu med en snack, en mindre ret, en pasta og en dessert. Kombinér den med en af vores 2-glas drikkemenuer. Serveres med aye aye focaccia med pisket dansk smør.
-
Pris pr. gæst:
350
+ 250 vinmenu
+ 150 alkoholfri drikkemenu-
Denne menu skal vælges af hele bordet. Denne menu tilbydes ikke i en vegansk version.
-
Mindre retter
-
195
Kammusling crudo
Grøn sellerijuice og chiliolie
-
145
Babyknoldselleri fra ‘Sydkysthaven’
Brunet smør beurre blanc og dukkah
-
155
Escabeche
Makrel, ramsløg og chili
-
140
Grillede sardiner
Kapersvinaigrette og citron
-
165
Grillet pulpo
Blanquette sauce, pimento og olivenolie
-
145
Dansk stracciatella
Fignebladsolie og grillet kål
-
125
Grillet rødbedesalat
Ristede valnødder og skordalia dressing
-
155
Salat af grillet zucchini
Romesco, pocheret æg og Scamorza
ostesauce
Frisk pasta
-
160
Caserecce
Sort peber, pecorino og morkler
Tilføj friskrevet trøffel (155) -
170
Linguine con gamberoni
Nduja, rejer og Parmesan
-
160
Canestrini al ragú bianco
Kanin, salsiccia og Parmesan
Hovedretter fra Josper-grillen
-
345
Gråand tilberedt på benet
Græskar, grillede klementiner og sauce
bigarade -
285
Grillet dorade
Frikassé med porrer, romainesalat og dild
-
375
Steak au poivre
Cremet pebersauce og karamelliserede
skalotteløg -
275
aye aye cheeseburger
Oksekød, Gammel Knas ost og sprøde pommes frites
-
Sides
-
85 Siciliansk caponata
Aubergine, pinjekerner og basilikum
-
85 Verdure grigliate
Grillede grøntsager med Scamorza ostesauce
-
85 Kartofler med citron og oregano
Kyllingesky og olivenolie
-
75 aye aye salat
Myntedressing og ristede pinjekerner
-
75 Gratineret skalotteløg
Parmesan, breadcrumbs og oregano
-
60 Sprøde pommes frites
Provencalske urter og hvidløgs-persillemayonnaise
-
Delehovedretter fra Josper-grillen
Alle delehovedretter serveres med
2 sides særligt sammensat af køkkenet.
-
900
Hel pighvar grillet på ben
Med safransauce
-
850
Côte de boeuf
Med sauce Bordelaise
-
900
Helstegt lammeryg
Med lammesky
Desserter
-
135
Panna cotta
Stjerneanis, Marsala og blåbæris
-
145
5-lags kage
Valrhona Caramelia 36% chokolade,
blodappelsin, hasselnøddepraliné og
mælkechokoladesorbet -
155
Udvalg af europæiske oste
Knækbrød og kompot
-
Scoops af is
-
75 Belle de Boskoop æblesorbet
Belle de Boskoop æblesorbet
Crème anglais og Calvados sirup
-
75 Valrhona Jivara 40%
Mælkechokoladesorbet med friteret
boghvede og havsalt
-
75 Mascarpone og straciatella iscreme
Syltede kirsebær
-
85 Håndlavede petit fours
3 stykker fra vores konditor
-
Kontakt
- Telefon +45 33 74 14 44
- E-mail hallo@restaurantayeaye.dk
- Adresse Toldbodgade 24 – 28 1253 København
Åbningstider
- man - tor
- fre - lør
- søn
Køkkenet lukker kl. 22.00 fra søndag til torsdag og kl. 22:30 fredag og lørdag