Copenhagen’s maritime spirit meets social dining – aye aye
BOOK
_DSF5328

Teamet

Mød teamet

Mød holdet bag aye aye – et passioneret team dedikeret til at skabe uforglemmelige oplevelser gennem smag, stemning og fantastisk service. Vi er et stort og engageret team, der hver dag bringer aye aye til live, og her kan du møde nogle af os.

_DSF9816
_DSF9773

Andreas Tancula Møller,
Executive Head Chef

Andreas Tancula Møller har det overordnede ansvar for aye aye's gastronomiske profil og har en imponerende baggrund fra anerkendte restauranter som Søllerød Kro, Alchemist og Restaurant Møntergade. Gennem sin karriere har Andreas markeret sig som en af landets dygtigste kokke, hvilket blandt andet blev bekræftet med sejren i Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem i 2021. Med en passion for detaljen og en kompromisløs tilgang til kvalitet driver han aye ayes gastronomiske vision fremad.

_DSF9780-Edit

Christoffer Schwarz-Nielsen, 
Wine Director

Vin er en central del af oplevelsen, når du besøger aye aye, og derfor er vi stolte af at have vores egen in-house Wine Director. Christoffer Schwarz-Nielsen udvælger med omhu og ekspertise de mest udsøgte vine, der ikke blot komplimenterer vores menuer, men løfter dem til en sublim gastronomisk oplevelse.

_DSF9788

Patrick Marcell Nielsen,
Head Chef

Med en passion for middelhavskøkkenet og en skarp forståelse for råvarer arbejder Patrick målrettet på at skabe retter, der både imponerer og begejstrer. Med erfaring fra anerkendte restauranter som Nimb Terrasse, Marchal – d'Angleterre og Koks i Grønland bringer Patrick en stærk gastronomisk baggrund til aye aye. Særligt hans tid i Grønland har givet ham en dybere indsigt i sourcing af unikke råvarer og tæt samarbejde med lokale producenter – en tilgang, han nu viderefører for at sikre de bedste smagsoplevelser.

_DSF9801

Phanida Phoonthong,
Head Chef

Med en passion for råvarer af højeste kvalitet og en nysgerrighed for smagskombinationer skaber Phanida unikke madoplevelser. Med erfaring fra anerkendte restauranter som Uformel, Trio og Nimb Brasserie bringer hun en stærk faglighed og et skarpt øje for detaljer, hvilket skinner igennem i hendes gastronomiske tilgang. Som leder værdsætter Phanida samarbejde og et stærkt køkkenfællesskab. Hun tror på, at de bedste resultater opstår i et miljø præget af engagement og sammenhold.

Åbningstider

  1. man - tor
  2. fre - lør
  3. søn

Køkkenet lukker kl. 22.00 alle ugens dage

Nyhedsbrev

You are now subscribed to our newsletter! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!
ayeaye_Logo_White